Головна » 2016 » Листопад » 3 » Всеукраїнський місячних шкільних бібліотек 2016
18:24
Всеукраїнський місячних шкільних бібліотек 2016

Читання пронизує усі сфери життєдіяльності людини та є основою освітньої, пізнавальної, інформаційної, професійної сфери її діяльності. Стрімке зростання обсягів інформації, котру необхідно засвоїти, потребує збільшення темпу читання, якості та швидкості розуміння прочитаного і прийняття рішення. З огляду на зазначене, читання стає основою освіти і провідною навичкою самоосвіти людини впродовж життя.

Підтримуючи ініціативу Міжнародної асоціації шкільних бібліотек (ІАSL) та Міністерства освіти і науки України в нашій школі з 01 по 31 жовтня під гаслом «Книга і читання – важливий чинник у вихованні духовних цінностей учнів» пройшов Всеукраїнський місячних шкільних бібліотек.

Під час Всеукраїнського місячника пройшли: акція «Подаруй бібліотеці книгу з власним автографом», конкурс «Ми читаємо і малюємо», тематична книжкова виставка «Що читали мої батьки», Бліцопитування «Твоя улюблена книга», вікторини «Чи знаєш ти казки?» та «Казкові загадки», літературний КВК «Казковий калейдоскоп», літературні ігри та вікторини. Учні старших класів провели бібліотечні уроки для школярів молодших класів.

Переглядів: 636 | Додав: kniga
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: